Rosques del virrei palafox

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

En un casso, posem a bullir l'oli i l'aigua.
Quant arrenqui el bull, afegir tota la farina i remenem rapidament.
Retirem del foc i deixem refredar.
Afegim els ous un a un, deixem reposar 10 minuts.
Amb l'ajuda d'una cullera, agafem pasta i la posem a la plata del forn, untada d'oli.
Untem el dit d'oli i fem un forat al mig de la pasta.
Posem a coure a forn fluix uns 20 minuts.
Quant estiguin cuits els rebosem amb el sucre.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se