Puntes de calamar amb escarxofes
Categoria:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Ceba
- Caldo vegetal
- Puntes de calamar
- Escarxofes
- Farina
- julivert i all
- sal, Oli d'oliva
- Vi blanc
Elaboració
En una cassola amb una mica d'oli si ratlla la ceba i es fa sofregir.
Les escarxofes es triguen bé, es netegen i es tallen al llarg en trossets petits. Es tiren junt amb la ceba, a la cassola amb el vi, i una mica de caldo vegetal, els alls ben menuts, el julivert tallat i sal. Es deixen coure tapades.
Per altra banda, les puntes de calamar s'enfarinen es sal pebren una mica, i s'aboquen a la cassola on hi ha les escarxofes.
Es va movent la cassola ja que la farina farà que quedi una salseta espesa i molt bona.
Al cap de 15-20 minuts, ja està llest.
Bon profit!
Comparteix aquesta recepta: