Calamars farcits

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Cassola i paella
Xinès
Turmix o trituradora

Elaboració

Netejem el calamars i guardem la seva tinta. Separem aletes i tentàcles, ho piquem i reservem.
Per fer el farciment, sofregim en una paella amb una mica d'oli una ceba i dues dents d'all picats. Afegim la picadura de les aletes i tentàcles i el pernil tallat a trossets, i una mica de julivert picat.
Barrejem be les dues coses i afegim al conjunt l'ou dur picat. Ho deixem refredar una mica.
En una cassola a foc molt lent, sofregim les altres dues cebes, les altres dues dents d'all i el pebrot verd picats i els tomàquetsa trossets petits. Sofregim tot i afegim la tinta de calamar dissolta en una mica d'aigua. CDuinem a foc lent uns 15 minuts. Després ho triturem tot amb el turmix o trituradora, i reservem la salsa.
Omplim els calamars amb la barreja que hem preparat inicialment i els tanquem amb un escuradents. Fregim els calamars en una cassola amb una mica d'oli, i un cop estan una mica rossos i afegim la salsa, i deixem a foc lent 20 minuts més. Rectifiquem de sal i pebre.

1h

Notes

No omplir massa els calamars amb el farciment, perquè al fregir-los solen encongir-se.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se