Arròs de diumenge

Pel diumenge, amb els amics. Plat únic.

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Utensilis

Una paella gran

Elaboració

Primer sofregim el cap de costella, les aletes de pollastre i les salsitxes tallades a trocets.
Quan sigui tot ros ho traiem i ho apartem. En el mateix oli, sofregim la ceba tallada molt fina amb un gra d'all, quan sigui rossa hi afegim el tomàquet triturat amb el Jalapeño i el pebrot verd tallat a tires.
Quan estigui enllestit afegim dues culleradetes de cúrcuma, la carn que teníem separada i la sípia tallada a tires, ho deixem coure tot junt una estona. Quan la sípia ja és cuita hi tirem els pèsols i per últim hi afegim una culleradeta de pebre vermell ( picant o dolç, al gust ) li donem unes voltes vigilant que no es cremi el pebre.
A part en una olla escalfem el caldo o el fumet, depenent del que haguem triat. Hem d'esperar que bulli.
Afegim l'arròs al sofregit i hi donem unes voltes per a què quedi tot el conjunt amalgamat. Quan el caldo bulli l'anem afegint a l'arròs comptant dos cullerots per cada tassa d'arròs, salem i deixem coure segons les indicacions del tipus d'arròs. Quan falten uns 5 minuts per acabar afegim la closca i les gambes. En acabat apaguem el foc i deixem reposar uns 5 minuts tapat er a què acabi d'absorvir tot el brou.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se