Bircher- musli

Categoria:
Típica de: Senegal
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Picar les nous.
Posa els fruits secs, la civada, les llavors de llinosa i les panses en un bol i cobreix just amb aigua, col-loca a la nevera durant la nit.
Al moment de servir renta la poma, ratlla-la amb el ratllador de cuina sense pelar-la.
Barreja la poma amb el cereals remullats i barreja amb la llet i la nata i serveix

Notes

Abans el Bircher- musli es menjava principalment a la nit. Avui dia és un clàssic per esmorzar.
El cereal es posa en remull unes dotze hores (una nit ideal).


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se