Crema de carbassa a la canyella
Ingredients
- 1 porro
- 1 carbassa mitjana, jo faig servir les que tenen forma de pera.
- 1 patata mitjana
- Sal
- Aigua
- Pebre
- Canyella en pols
- Nou moscada ratllada
- Oli d'oliva
Elaboració
Posarem a la cassola l'oli d'oliva per tal de daurar el porro tallat a trossets.
Quan el porro ja està daurat, hi posem la carbassa pelada i tallada a daus juntament amb la patata també tallada a trossets.
Ho remenem tot i hi posem la canyella (una culleradeta de postres) i el polsim de nou moscada la sal i el polsim de pebre, al gust.
Un cop ho tenim tot remenat, hi afegit l'aigua que prèviament haurem escalfat, just que cobreixi tots els ingredients.
Ho deixem bullir fins que veiem que tant la carbassa com la patata estan cuites.
Ho triturem tot amb el "minipimer" i ja està apunt per menjar. Si ha quedat massa espessa la podem aclarir amb aigua.
Notes
Per decorar el plat jo hi poso per sobre un raig de vinagre balsàmic de mòdena i unes quantes llavors de sèsam torrat.
Comparteix aquesta recepta: