Madalenes de coco

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Posarem en un bol els tres ous i el sucre i ho batrem amb el "minipimer" fins a notar que el sucre ja està dissolt.
Hi anirem afegint tots els ingredients fins a tenir-ho tot batut fent el moviment de d'alt a baix per tal que la massa agafi aire.
Posarem la pasta als motlles de madalenes (ja siguin de paper o de silicona), sense omplir-los massa, ja que al coure augmentarà el volum, i ho posarem al forn a 180ºc fins que punxem la madalena i surti el punxo net.

Notes

Abans d'enfornar-les pots posar-hi un polsim de sucre barrejat amb una mica de canyella en pols per sobre de cada madalena.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se