Madalenes de coco
Ingredients
- 3 ous
- 1 iogurt natural sense sucre
- 2 envasos de iogurt de sucre morè (també pot ser el sucre blanc)
- 1 envàs de iogurt de farina integral (si és blanca també va bé, o d'espelta.....)
- 1 envàs de iogurt de coco ratllat
- 1 envàs de iogurt de "maizena"
- 1 envàs de iogurt d'oli de girasol
- 1 sobre de llevat Royal
Elaboració
Posarem en un bol els tres ous i el sucre i ho batrem amb el "minipimer" fins a notar que el sucre ja està dissolt.
Hi anirem afegint tots els ingredients fins a tenir-ho tot batut fent el moviment de d'alt a baix per tal que la massa agafi aire.
Posarem la pasta als motlles de madalenes (ja siguin de paper o de silicona), sense omplir-los massa, ja que al coure augmentarà el volum, i ho posarem al forn a 180ºc fins que punxem la madalena i surti el punxo net.
Notes
Abans d'enfornar-les pots posar-hi un polsim de sucre barrejat amb una mica de canyella en pols per sobre de cada madalena.
Comparteix aquesta recepta: