Popets amb patates

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per a la farsa:

Per a la picada:

4 racions

Elaboració

Talleu els calçots o la ceba en juliana i piqueu a ganivetel gra d'all ben petit. Poseu-los a sofregir amb la farsa i oli d'oliva en una caçola, d'aquestes de doble fons si la teniu. Quan comenci a enrossir hi afegiu els propets ben nets ( o el pop ) i hi doneu un tomb. Tapeu la caçola i deixeu que els propets deixin anar l'aigua, uns 10 minuts. Tot seguit afegiu-hi el raig de conyac i ho deixeu fent xup-xup una mitja hora ben bona. Entretant podeu anar tallant i sofregint les patates en una paella a part fins que agafin una mica de color. Quan ja estàn les escorreu de l'oli i les reserveu en un lloc que aguantin calentes.
Amb una forquilla comproveu si els popets ja són tous, si és així, aboqueu les patates a la caçola, barregeu-les amb els popets, saleu, empebreu i afegiu una mica d'aigua si cal. Deixeu fer xup-xup uns 10 minuts més o fins que les patates siguin toves. Passat aquest temps aboqueu la picada a a caçola i deixeu-ho uns cinc minuts més, vigilant que no s'aferri.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se