Paella marinera

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Paellero (diàmetre en funció racions)

Elaboració

En una cassola, amb una mica d'oli, saltejem les gambes i els escamarlants sense que queden massa cuits, i els reservem.
Posteriorment, posem a coure la sèpia prèviament tallada a trossets i reservem. Alhora, obrim al vapor en una olla, els musclos i les cloïsses i reservem.
Tallem a trossets petits, la ceba, el pebrot verd, els alls tendres, la nyora i el pebrot xoricer (prèviament posats en remull).
A la mateixa cassola afegim una mica d'oli i posem els ingredients anteriors a foc molt lent i que vagin coent poc a poc, fins que agafi un color dorat la ceba. Mentrestant piquem el julivert amb el gra d'all. Un cop estigui al seu punt el sofregit, hi afegim la sèpia, els musclos i les cloïsses, ho barrejem bé, tirem un raig de conyac, i hi afegim l'arroç. Agafem una mica de fument de peix, desfem l'all i julivert picat, hi ho barrejem bé amb l'arròs, perquè agafi gust, i tenim a foc lent dos minuts rossejant. Afegim el fumet de peix, el zafrà, remenem bé, i rectifiquem de sal i pebre. Coem a foc ràpid durant 18-20 minuts, i quan manquin uns minuts afegir les gambes (també es poden reservar i afegir-les quan la paella estigui feta al damunt). Parem el foc, tapem amb un drap de cotó la cassola, i deixem reposar uns tres minuts.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se