Sopa de carxofa

SOPA/CREMA de carxofa, més o menys espessa ( a gust de cadascú )

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posem tots els ingredient dins el recipient i ho cobrim d'aigua (només cobrim, ja som a temps d'afegir-hi aigua si ens queda massa espès)
Ho bullim 20 minuts aprox., fins que creiem estigui tot cuit.
Ho triturem amb el minipimer i ho passem per el xino, ajudant-nos del minipimer perquè passi millor.
Per acabar afegim una mica d'aigua (depenent si us agrada més o menys espès) abans de coure-hi els fideus i l'arros.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se