Espaguetis a la "putanesca"

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Itàlia → Sicilia
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posem un raig d'oli en una paella i hi afegim els alls picats, el bitxo i els filets d'anxova tallats a trossets, fins que es dori l'all, sense arribar a torrar-se.
Escaldem els tomàquets amb aigua bullint per pelar-los fàcilment, els trossegem a trossos petits i ho incorporem a la paella, salpebrem i deixem que es sofregeixi a foc lent una mitja hora.
Ompliu d'aigua una olla gran, hi afegim una cullerada de sal, i aboquem la pasta quan arrenqui el bull, submergint-la bé (el temps de cocció al dente depèn del tipus de pasta, cal seguir les instruccions del fabricant).
Mentrestant es cou la pasta, afegim a la paella amb el sofregit, l'orenga, les tàperes i les olives (tallades a trossets).
Així que la pasta estigui al dente, colem, i barregem tot seguit la pasta amb la salsa putanesca.
Jo ho barrejo a la mateixa olla que he bullit els espaguetis, afegint una cullerada d'oli d'oliva.
Es serveix tot seguit.

1h

Notes

Si no us agrada picant, no hi poseu guindilla.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se