Pastís Pasqual

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per la pasta:

Per el farciment:

6 racions

Utensilis

Motlle metàl·lic.
Olla per coure la verdura.
Coberts

Elaboració

Barreja la farina amb la llet, mig vas d'oli i una mica de sal.
Prepara les escarxofes i cou-les amb aigua i sal.
Cou els espinacs sense sal.
Passa-ls per la batedora.
Divideix la pasta en vuit parts i folrar el motlle.
Posa-hi els espinacs, les carxofes i els ous repartits. Tapeu amb la pasta restant.
Cou-ho al forn a 180º, durant 45 minuts

1h 30min

Notes

No és de gran dificultat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se