Macarrons amb porro

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela la ceba i l'all, i talla a daus fins.
Neteja, renta i talla a tires fines el porro
Sofregeix la carn mòlta, la ceba i l'all en una paella amb oli d'oliva.
Assaona amb sal i pebre i desglaça amb vi, i ofega els porros escorreguts
Cou els macarrons en aigua amb sal fins que estiguin al dente i escórre, sense esbandir amb aigua freda.
Cuan el porro sigui cuit, aboca la nata i porta a ebullició.
Barreja els macarrons amb salsa de porros i assaona de nou si fos necessari.
Serveix en plats de pasta escalfats.

Notes

Cada comensal pot servir-se formatge parmesà acabat de moldre i tabasco al gust


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se