Pastes de full de verdures
Categoria:
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 làmina de pasta de full
- 1 pebrot verd italià tallat a dauets
- 1 ceba picada gruixuda
- 1 paquet d'amanida variada
- Un grapat de pinyons
- Unes quantes panses de les de corint
Per sobre els pastissets:
- Un ou batut per pintar-los
- Sèsam
- Sal maldon
- Romaní
Elaboració
Talleu la pasta de full en rectangles de 8x4 cm. més o menys. Deixeu-los reposar ja tallats uns 20 minuts fora de la nevera. Entretant sofregiu la ceba i el pebrot i quan comencin a enrossir afegiu-hi el contingut del paquet d'amanida variada, sal, pebre i doneu-hi uns tombs, uns 5 minuts aproximadament. Passat aquest temps aboqueu a la barreja panses i pinyons al vostre gust i sofregiu encara un parell de minuts més. Amagueu el foc, treieu la barreja de la paella i deixeu que escorri l'excés d'oli en un colador. Prescalfeu el forn a 180 graus.
Aneu estirant amb el corrò els rectangles de pasta de full i farciu-los amb una cullerada del sofregit, feu petits canalons i segelleu els extrems amb una forquilla. Aneu-los disposant en una plata de forn amb paper de cuina o Silpat, pinteu-los amb l'ou batut i escampeu-lis per sobre el sèsam, la sal i el romaní.
Enforneu-los uns 20 minuts i refredeu-los sobre reixeta.
Comparteix aquesta recepta: