Roses de plàtan i canyella

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

12 racions

Elaboració

Tot els ingredints "líquids" els passem pel túrmix i que quedi una massa ben fina, i veurem que quedarà una massa de color rosa, no serà molt vermella. En funció de la quantitat de colorant que es posa, queda la intensitat més o menys vermella.
Aquesta pasta anterior la barregem amb els ingredients secs i ho remenen bé amb unes barilles, manuals o elèctriques.
Posem la barreja en motlles individuals de muffin i bé, com els que he utilitzat jo, de rosa, de la casa Silikomart.
Ho enfornem durant 20 minuts a 180º.
Punxem amb una agulla abans de treure-ho del forn, per comprovar que estigui ben cuit.
El resultat és una peça individual vegana i sense gluten aromatitzada amb canyella.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se