Pasta per fer creps

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: França → Tot el païs
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una crepera,( és una paella plana, antiadherent)per fer les creps

Elaboració

Agafem tots els ingredients, els passem per la batedora elèctrica, i ja tenim la pasta per fer les creps.
En el moment de fer-les, pasem la mantega per la crepera, perque quedi engreixada, i tot seguit, posem un cullerot de pasta. Quant veiem, que la pasta ja queda solta, l'hi donem la volta, amb els dits mateix, i deixem que s'acabi de coure, per l'altra banda, i ja les podem treure, i reservar-les.
Quan tenim temps, podem fer moltres creps, i guardar-les en el congelador de una en una, embolicades, amb paper film. Quan les hem de fer servir, traient-les del congelador, només cinc minuts abans, ja són a punt per fer-les servir.

30min

Notes

Quan tinguem que untar la crepera, en comptes de mantega podem fer servir una cotna de pernil que tingui força greix.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se