Fonoll brasejat

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Renta i neteja els bulbs de fonoll. Talla al llarg en vuitens, elimina el tronc i reserve les fulles de fonoll
Escalda breument els tomàquets, pela i talla a daus. Pela les escalunyes i els alls i pica finament.
Renta la farigola i arrenca les fulles.
Fregeix les llavors de fonoll i el fonoll en oli, afegeix les escalunyes i els alls, i fregeix breument amb la farigola. Posa els tomàquets, el vi blanc i el pastis, i barreja bé, salpebre al gust i empolvora el sucre, tapa i cou a foc fluix aproximadament uns 20 minuts.
Al moment de servir pica les fulles reservades de fonoll i escampa per la superfície

Notes

Els francesos son mestres en treure el millor de cada verdura. La prova d'això és aquesta recepte de fonoll que emana l'aroma del sol i del mediterrani


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se