Conill al forn

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

-Peleu i talleu les patates a daus, col•loqueu-les dins de la bossa i les salpebreu.
-Col•loqueu el conill salpebrat, estès pel damunt.
-Piqueu l’all i el julivert ben fi, ho col•loqueu en un bol junt amb la farigola, pebre, sal, vi i oli. Barregeu-ho bé i poseu-ho dins la bossa.
-Tanqueu-la be i doneu-li unes voltes per barrejar el suc.
-Col•loqueu-ho en una safata i introduíu al forn preescalfat a 180º uns 50 minuts, en un forn d’aire.
-Traieu de la bossa i poseu-ho a gratinar 8 minuts

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se