Minestra de verdures, amb sofregit d'alls tendres

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola amb aigua i sal, i la mitja llimona, posem a bullir: les faves, les carxofes i les cols de brusel·les. Quan tot plegat, és mig cuit, afegim els pèsols, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, ho escorrem, i ho reservem.
En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim els alls tendres, i quan són fregits, afegim una cullerada de pebre vermell, i un raig de ví blanc, en compte que no es cremi el pebre vermell. Acte seguit, afegim les verdures a la cassola, corregim de sal, i deixem que cogui tot el conjunt, deu minuts més, i ja ho podrem servir a taula, en la mateixa cassola.

40min

Notes

Aquesta minestra, la podem fer amb verdures naturals, peró jo la proposo amb verdures congelades, per la qüestió econòmica.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se