Mandonguilles amb pèsols

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

• Posem la carn, els alls petits, el julivert talladet, el pa, els ous, la sal i el pebre en un bol i ho amassem tot ben bé fins que no es noti el pa.
• Amb la massa ben treballada, fem petites boles, les passem per la farina i les posem a fregir amb oli d’oliva. Les reservem en una cassola.
• Al mateix oli de fregir les mandonguilles, posem la ceba picada i el pebrot a sofregir, i hi afegim el tomàquet fregit.
• Quan ho tinguem a punt, ho posarem al pot del turmix amb les ametlles, el julivert i la galeta (també podem posar-hi un carquinyoli), i ho triturarem.
• A la cassola on tenim les mandonguilles hi posem els pèsols crus, hi tirem pel damunt la salsa, ho posem al foc afegint-hi una mica d’aigua i a fer xup – xup.
• Ja ho tindrem a punt per posar al plat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se