Mongetes verdes saltades amb cansalada

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola amb aigua, sal, i la mitja llimona, posem a coure les mongetes verdes, trossejades. Quan són cuites al " dente ", les deixem en la mateixa aigua, fins el moment de fer-les. A part, en una cassola de terrissa amb unes gotes d'oli d'oliva, fregim la cansalada, tallada a trossos menuts. Quan és mig fregida, afegim la ceba i els alls tendres picolats. Seguidament, afegim tres cullerots de tomàquet fregit, i un raig de ví blanc.
A continuació, afegim les mongetes esorregudes, donem unes quantes voltes, i deixem que cogui tot plegat uns deu minuts més, i ja les tindrem llestes, per treure a taula, en la mateixa cassola.

40min

Notes

Al bullir qualsevol tipus de verdura, jo afegeixo mitja llimona, perquè ajuda a mantenir el color verd de les verdures. També hi ha que hi posa una branca de julivert.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se