Parmigiana

Albergínies a la parmesana

Categoria:
Recepta per
Típica de: Itàlia → Sicília
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Safata de forn

Elaboració

Es renten les albergínies i es tallen a llesques de mig centímetre en el sentit longitudinal, s'enfarinen i es fregeixen en oli o bé es cuinen a la planxa, amb una mica d'oli i sal, d'aquesta manera el plat no serà tan pesant. Es pelen els tomàquets, es treuen les llavors i es trituren, es posen en un cassó amb una mica d'oli, sal, cinc o sis fulles d'alfàbrega fresca i es deixa coure durant uns 20 minuts. En una safata que pugui anar al forn, un pèl fonda, es posa una mica de salsa de tomàquet al fons, una capa d'albergínia, una mica de parmesà ratllat, quatre talls de mozzarela i unes fulles d'alfàbrega fresca, i així successivament. No cal que les capes de salsa de tomàquet siguin espesses, només cal empastifar les albergínies. Es cobreix amb salsa de tomàquet i s'acaba amb quatre talls de mozzarela. Es fica al forn a 180º i es deixa coure al voltant de mitja hora. Es menja tant calent com fred.

1h

Notes

Es pot combinar l'alf'abrega amb l'orenga, o fer-ho amb una sola herba


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se