Cake de rúcula

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

12 racions

Elaboració

Escalfeu el forn a 180 graus.
Trinxeu les ametlles a trossos grans. Esbandiu la rúcula , peleu els alls i tritureu junt rúcula, alls, farina d'ametlla, sal i pebre.
En un bol a part barregeu el iogurt amb els ous i l'oli. Afegiu-hi la farina i el llevat i barregeu bé. Incorporeu-hi la picada de rúcula, les ametlles i els daus de formatge, amalgameu.
Aboqueu-ho en un motlle de cake untat amb oli i enforneu uns 40 minuts

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se