Cake de rúcula
Ingredients
- 80 grs. de formatge de cabra de rulo. Talleu a daus petits.
- 1 mida de iogurt d'ametlles crues.
- 2 paquets de rúcula
- 2 grans d'all
- 1/2 mida de iogurt de farina d'ametlla
- 1/2 cullerada de cafè de sal
- 5 voltes de molinet de pebre negre
- 1 iogurt de llet de cabra
- 3 ous
- 1/2 mida de iogurt d'oli d'oliva
- 2 mides de iogurt de farina d'espelta
- 1 sobret de llevat
Elaboració
Escalfeu el forn a 180 graus.
Trinxeu les ametlles a trossos grans. Esbandiu la rúcula , peleu els alls i tritureu junt rúcula, alls, farina d'ametlla, sal i pebre.
En un bol a part barregeu el iogurt amb els ous i l'oli. Afegiu-hi la farina i el llevat i barregeu bé. Incorporeu-hi la picada de rúcula, les ametlles i els daus de formatge, amalgameu.
Aboqueu-ho en un motlle de cake untat amb oli i enforneu uns 40 minuts
Comparteix aquesta recepta: