Pasta amb salsa de pinyons ametlles i parmesa

Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Es posa aigua a bullir per coure la pasta.
Mentrestant es fa una picada amb l'alfàbrega, els pinyons, les ametlles i el gra d'all.
Es barreja amb el tomàquet i es posa al foc. S'hi afegeix l'oli de mica en mica per lligar la salsa, i després, el el formatge ratllar i un polsim de sal i pebre.
La salsa es fa molt de pressa.El temps just de coure la pasta.
Es barreja bé la pasta amb la salsa i se serveix.
S'hi pot afegir parmesà acabat de ratllar.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se