Gelatina de fruites

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Fruita al gust, jo he escollit:

6 racions

Elaboració

Tallem en dauets petits la fruita i la col.loquem dins de motlles de silicona.
Bullin l'aigua i hi tirem la pols d'agar agar i remenem durant un minut.
Quan estigui fred (però no quallat) hi afegim el suc de meló i remenem.
Aboquem la barreja als motlles amb la fruita.
Deixem a la nevera un mínim de dues hores. Si pot ser una nit sencera, millor.

30min

Notes

En funció de l'època de l'any, podem triar fruites diferents.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se