Gratacel de formatge de cabra
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Pa de motlle
- 1 quilo o més de cebes
- 1 tall de formatge de cabra per persona
- variat d'enciams i tomàquets cirerols
4 racions
Elaboració
En una cassola fregeix amb oli la ceba tallada a llunes. Fes-la coure molt a poc a poc, més d’una hora, anar afegint rajolinets d’aigua i si vols un polsim de sucre.
Muntar el plat.
Al fons un cèrcol de pa, pots fer també la rodona amb un got. Damunt la ceba confitada i damunt el formatge de cabra. Posar-ho al forn, servir-ho calent.
Pots guarnir el plat amb una barreja d’amanides i uns tomàquets cirerols.
1h
Notes
al fer la ceba molt a poc a poc i a foc lent.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1554 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.