Magdalenes de xocolata amb xips de xocolata

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

12 racions

Elaboració

1- Es separen les clares dels rovells.
2- En un bol es munten les clares a punt de neu i a continuació s'hi afegeix la meitat del sucre i es bat fins aconseguir una merenga brillant.
3- En un altre bol, es baten els rovells amb l'altra meitat del sucre fins que blanquegin. I seguidament, s'incorporen els rovells a les clares muntades tot remenant delicadament.
4- Per altra banda, es desfà la xocolata.
5- En un bol, es bat la mantega juntament amb el sucre morè amb l'ajuda de les barnilles elèctriques fins aconseguir una textura semblant a la maionesa.
6- A continuació, s'hi afegeix la llet i seguidament, la barreja de la farina, el cacau en pols i el bicarbonat.
7- S'incorpora la mescla de la xocolata i la mantega desfetes a la mescla anterior, i finalment, s'incorporen els ous muntats, tot remenant amb molta cura. En aquest punt s'afegeixen els xips de xocolata.
8- Es col·loca la barreja en una màniga pastissera i s'omplen els motlles per a magdalenes fins a 3/4 del seu volum.
9- Es couen al forn, prèviament escalfat a 180ºC, durant 15-20 minuts fins que hagin crescut
i per saber si estan al punt les punxeu amb una agulla llarga o escuradents i surti net.
10- Es deixen refredar dins el forn amb la porta entreoberta.
Com podeu observar jo les he decorat amb xocolata blanca fosa, jugant una mica amb la imaginació.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se