Magdalenes de xocolata amb xips de xocolata
Ingredients
- 140 g de farina .
- 100 g de sucre.
- 110 g de mantega a temperatura ambient
- 50 g de sucre morè.
- 2 ous.
- 125 ml de llet.
- 10 g de cacau en pols.
- 5 g de bicarbonat sòdic.
- 85 g de xocolata amb el 70% de cacau
- 100 g xips de xocolata
Elaboració
1- Es separen les clares dels rovells.
2- En un bol es munten les clares a punt de neu i a continuació s'hi afegeix la meitat del sucre i es bat fins aconseguir una merenga brillant.
3- En un altre bol, es baten els rovells amb l'altra meitat del sucre fins que blanquegin. I seguidament, s'incorporen els rovells a les clares muntades tot remenant delicadament.
4- Per altra banda, es desfà la xocolata.
5- En un bol, es bat la mantega juntament amb el sucre morè amb l'ajuda de les barnilles elèctriques fins aconseguir una textura semblant a la maionesa.
6- A continuació, s'hi afegeix la llet i seguidament, la barreja de la farina, el cacau en pols i el bicarbonat.
7- S'incorpora la mescla de la xocolata i la mantega desfetes a la mescla anterior, i finalment, s'incorporen els ous muntats, tot remenant amb molta cura. En aquest punt s'afegeixen els xips de xocolata.
8- Es col·loca la barreja en una màniga pastissera i s'omplen els motlles per a magdalenes fins a 3/4 del seu volum.
9- Es couen al forn, prèviament escalfat a 180ºC, durant 15-20 minuts fins que hagin crescut
i per saber si estan al punt les punxeu amb una agulla llarga o escuradents i surti net.
10- Es deixen refredar dins el forn amb la porta entreoberta.
Com podeu observar jo les he decorat amb xocolata blanca fosa, jugant una mica amb la imaginació.
Comparteix aquesta recepta: