Ous farcits de Vilagrassa
Categoria:
Tipus de plat: Croquetes
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 4 ous durs
- 100g d'ametlla crua pelada i ratllada
- 50g de sucre
- 25g de farina
- 50g de pa ratllat
- 1ou cru
- Oli per fregir
- Una mica de ratafia de nous (opcional)
Elaboració
Pelarem els ous durs i els partirem per la meitat en el sentit de la llargada
Ratllarem els rovells
Barrejarem els rovells, la pols d'ametlla i tres quartes parts del sucre, i si volem la ratafia.
En fen una pasta i omplirem els ous
Els passem per la farina, l'ou batut i el pa ratllat
Els freguirem, cal controlar la temperatura de l'oli, perquè el pa ratllat no se'ns cremi
Quan estiguin fregits, els empolvorarem amb la resta del sucre
Notes
Recepta recopilada per Josep Lladonosa i Giró per la fira de l'ametlla de Vilagrassa.
Comparteix aquesta recepta: