Ous farcits de Vilagrassa

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pelarem els ous durs i els partirem per la meitat en el sentit de la llargada
Ratllarem els rovells
Barrejarem els rovells, la pols d'ametlla i tres quartes parts del sucre, i si volem la ratafia.
En fen una pasta i omplirem els ous
Els passem per la farina, l'ou batut i el pa ratllat
Els freguirem, cal controlar la temperatura de l'oli, perquè el pa ratllat no se'ns cremi
Quan estiguin fregits, els empolvorarem amb la resta del sucre

30min

Notes

Recepta recopilada per Josep Lladonosa i Giró per la fira de l'ametlla de Vilagrassa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se