Ous trencats mariners

Igual que los "huevos rotos " amb pernil, però en lloc de pernil es possen les gambes.

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Fregim les patates en una paella, tallades tipus palla o normal.
En una altre paella possem les cayenes i fem les gambes pelades tomb i tomb, o al gust.
Quant les patates son fetes s'enplaten i, fem els ous fregits en el mateix oli de les patates.
Es possen els ous a sobre de les patates i les gambes al costat.
Es remena tot amb la forquilla i el ganivet i a menjar.
Es important fregir amb oli verge extra d'oliva i que sigui una mica picant (si no agrada el picant no posseu cayenes)

30min

Notes

Jo ho acompanyo amb una amanida de ceba tendra i olives negres d'aragó i un bon ví negre.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se