Tiramisu

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Feu una cafetera mitjana de cafè
Munteu les clares a punt de neu amb una punteta de sal.
En un altre bol, poseu-hi els rovells i el sucre i bateu-ho fins que doblin el seu volum i quedi blanquinós. Poseu-hi el formatge i torneu-ho a batre.
Afegiu-hi la meitat de les clares amb molta cura i amb una espàtula, quan estiguin ben incorporades, afegiu-hi la resta, barregeu-ho de baix a dalt molt suau.
Suqueu els melindros al cafè i poseu-los al fons d'una safata o en cassoletes individuals, després la crema i damunt empolseu-ho amb el cacau en pols.
Poseu-ho a la nevera unes quantes hores.

20min

Notes

Aquest tiramisu es el mes senzill, al no tindre licor el poden menjar el nens


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se