Tiramisu
Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 g de formatge mascarpone
- 3 cullerades de sucre
- 3 rovells d'ou
- 3 clares d'ou
- Melindros secs
- Cafè
- Cacau en pols
Elaboració
Feu una cafetera mitjana de cafè
Munteu les clares a punt de neu amb una punteta de sal.
En un altre bol, poseu-hi els rovells i el sucre i bateu-ho fins que doblin el seu volum i quedi blanquinós. Poseu-hi el formatge i torneu-ho a batre.
Afegiu-hi la meitat de les clares amb molta cura i amb una espàtula, quan estiguin ben incorporades, afegiu-hi la resta, barregeu-ho de baix a dalt molt suau.
Suqueu els melindros al cafè i poseu-los al fons d'una safata o en cassoletes individuals, després la crema i damunt empolseu-ho amb el cacau en pols.
Poseu-ho a la nevera unes quantes hores.
Notes
Aquest tiramisu es el mes senzill, al no tindre licor el poden menjar el nens
Comparteix aquesta recepta: