Pa de pessic de iogurt
La farina integral no porta tantes calories i li dona un gust diferent.
Categoria:
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 Ous
- 1 iogurt natural
- 1 iogurt d'oli
- 2 iogurts de sucre
- 1 iogurt i 1/2 de farina de blat
- 1 iogurt i 1/2 de farina integral
- 1 sobre de lleva dura Royal
- 1 rajolinet de anís.
Elaboració
Posarem en un bol gran els ous, treballanlos amb el tur mix, anirem afeixin el iogurt, l'oli i el sucre, cuant esta ben batut i posarem la farina i el royal, agafarem una cullera i anirem remenant perquè s'agafi tota la farina, i tirarem un rajolí de anís, acabarem treballant amb el turmix perquè la pasta quedi mes barrejada. Agafem una llauna pel forn i l'untarem amb oli i un polsim de farina, i tirarem la pasta, i la ficarem al forn uns 50 minuts aproximadament ( depèn del forn), puncionarem amb una agulla per que sapiguem si esta cuit, si surt l'agulla neta ja el podem traure del forn. El deixarem refredar i el guarnirem amb una mica de sucre llustre pel damunt.
Notes
Acompanyat de xocolata es un bon berenar.
Comparteix aquesta recepta: