Pa de pessic de iogurt

La farina integral no porta tantes calories i li dona un gust diferent.

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Posarem en un bol gran els ous, treballanlos amb el tur mix, anirem afeixin el iogurt, l'oli i el sucre, cuant esta ben batut i posarem la farina i el royal, agafarem una cullera i anirem remenant perquè s'agafi tota la farina, i tirarem un rajolí de anís, acabarem treballant amb el turmix perquè la pasta quedi mes barrejada. Agafem una llauna pel forn i l'untarem amb oli i un polsim de farina, i tirarem la pasta, i la ficarem al forn uns 50 minuts aproximadament ( depèn del forn), puncionarem amb una agulla per que sapiguem si esta cuit, si surt l'agulla neta ja el podem traure del forn. El deixarem refredar i el guarnirem amb una mica de sucre llustre pel damunt.

1h

Notes

Acompanyat de xocolata es un bon berenar.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se