Pits de pollastre amb xampinyons i pèsols

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Fon uns 30 grams de llard o mantega.
Desossa el pit de pollastre, i talla pel mitg al llarg, per fer-lo més fi.
Afegeix a la paella juntament amb el llard o la mantega, deixa que es dauri tot just d'un costat i li donem la volta, salpebra al gust, fes a foc baix o mitjà així no es crema el llard o la mantega.
Neteja els champiñons, sí són grans tallar-los per la meitat, però si són petitons deixar-los sencers, afegeix a la paella i deixa que es cuinin uns minuts.
Afegeix la crema de llet i cuina una estona mes
Afegeix els pèsols congelats i deixa que es guisen.
Barreja bé el conjunt perquè es barregin els diferents sabors
Afegeix una culleradeta de mostassa i rectifica de sal si és necessari
Escampa farigola seca, barreja i espera que acabi d'escalfarse bé abans de servir.

Notes

Aquest plat es pot acompanyar amb unes patates noissete, patata bullida, o arròs blanc etc ..
Es calcula un pit d'un pollastre de 2 quilos per persona. Es pot reemplaçar el pit de pollastre per filets de porc.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se