Conill guisat amb prunes

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Salpebrar el conill trossejat i passar-lo per la farina. Enrossir-lo en una cassola amb oli calent i reservar-lo.
En la mateixa cassola, posar la ceba picada i la pastanaga pelada i tallada grossa i deixar que es cogui durant 5 minuts.
Afegir-hi els claus, el sucre roig, la mostassa, la mel, el porto i el brou i deixar-ho coure durant 5 minuts mes.
Incorporar-hi el conill i les prunes i que es cogui durant 25 minuts tapat quasi completament.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se