Pastís de matò

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Prescalfeu el forn a 210 graus. En un bol bateu el matò, els iogurts, la farina, 3 rovells d'ou, el sucre i l'essència de vainilla, que quedi ben amalgamat. Separeu un rovell i munteu les 4 clares a punt de neu fort. Incorporen-les a la preparació anterior amb compte. Aboqueu-ho tot en un motlle untat amb mantega. Passeu el rovell que teniu reservat per la superfície amb un pinsell. Enforneu 30 minuts.

45min

Notes

Emposseu-lo per sobre amb sucre quan encara sigui tebi.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se