Mandonguilles amb fruits de mar

Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

En una paella amb oli, fregiu-hi les gambes i reserveu-les. Després fregiu-hi la sèpia tallada a trossets petits, reserveu-la.
En una cassola amb el mateix oli de fregir el peix, sofregiu-hi la ceba passada per el minipimer. Quan estigui tova, aboqueu-hi el vi i deixeu-lo evaporar. Tot seguit poseu-hi el tomàquet i una mica de sal, deixeu-lo coure uns 10 minuts.
Poseu el peix a la cassola.
En un bol, barregeu les carns, amb el pa remullat amb la llet i escorregut, l'all picat i el julivert, l'ou, sal i pebre i un grapat de pinyons . Amb aquesta pasta formeu les mandonguilles, passeu-les per farina i fregiu-les en una paella amb oli. (podeu passar-les per farina i abocar-les a la cassola directament sense fregir).
Poseu-hi aigua fins a cobrir-les. Deixeu-les coure uns 20 minuts.
Feu la picada amb l'all i julivert, les ametlles. Diluïu-ho amb una mica d'aigua.
Aboqueu-ho a la cassola de les mandonguilles i deixeu-ho coure uns 5 minuts.

1h

Notes

Recordeu de mollar-se les mans per fer les mandonguilles


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se