Fideuà (a la meva manera)

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Paisos catalans
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posem el peix amb els dos litres de aigua a bullir i o deixem coure uns 20 minuts a foc suau.
Tallem els calamars a rodanxes no gaire gruixudes i els posem en una paella sense oli, tapats, i deixem que es vagin bevent l´aigua que fan, quan ho hagin fet posarem una mica de oli i els salarem lleugerament, els courem tres o quatre minuts i els reservarem.
A la paella o cassola que farem la fideua, i posarem un bon rajolí de oli, quan sigui calent i afegirem els dos grans de all pelats i aixafats, els deixarem fins que comencin a esta rossos i els traurem.
Posarem a la paella els fideus i els anirem remenat fins que estiguin rossos ( a foc mitja perquè no es cremin )
Abocarem el fumet, colat i calent, salarem i posarem el calamar que aviem reservat.
Deixarem coure a foc viu uns 10 o 15 minuts, han de quedar quasi secs.
O deixarem reposar cinc o deu minuts. Veurem com es posaran de punta.
Jo o acompanyo amb una maionesa amb all.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se