Cues de rap a la marinera
Ingredients
- 4 cues de rap congelades
- 4 dents d'all
- Julivert
- 1 ceba
- 1 copa petita de conyac
- 4 cullerades de salsa de tomàquet
- Brou de peix
- 4 gambes grans
- Cloïsses
- Farina
- Oli d'oliva
Elaboració
Enfarinem i fregim les cues de rap.
En una cassola amb oli fregim els alls i julivert picats, i posem la ceba tallada petitona, donem unes voltes, afegim les cues de rap, el conyac i flambejar.
Posarem la salsa de tomàquet i el brou de peix, deixem uns 10 minuts.
Per ultim les gambes i cloïsses, deixem 5 minuts mes, i ja es pot servir.
Notes
Les cloïsses s'han de deixar amb remull amb aigua molt salada per que treguin tota la sorra.
Abans de posar a la cassola es renten be
Comparteix aquesta recepta: