Cues de rap a la marinera

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Enfarinem i fregim les cues de rap.
En una cassola amb oli fregim els alls i julivert picats, i posem la ceba tallada petitona, donem unes voltes, afegim les cues de rap, el conyac i flambejar.
Posarem la salsa de tomàquet i el brou de peix, deixem uns 10 minuts.
Per ultim les gambes i cloïsses, deixem 5 minuts mes, i ja es pot servir.

20min

Notes

Les cloïsses s'han de deixar amb remull amb aigua molt salada per que treguin tota la sorra.
Abans de posar a la cassola es renten be


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se