Pollastre farcit

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 cuixes de pollastre,1 botifarra,olives farcides,formatge tipo tranchetes,1 datil o pruna,ceba,alls,oli,sal,herbas aromaticas,tomata,vi per cuinar.

Utensilis

Agulla llanera,fil de coto gruixut.

Elaboració

Agafem una meitat de pollastre de les cuixes traiem els ossos,despres la farcim de botifarra,olives,formatge,datil o pruna ajuntem le altre part de la cuixa i cusim les bores posem sal.Le posem a rosaja a la cassola amb una mica de oli i afagim la ceba ,la tomata , els alls i les herbas aromaticas que vagi fen a poc foc i ja cuan sigui cuit li tirem un raig de vi.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1197 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: