Arros de marisc i ceps

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Sofregirem, els alls i pebrot ben picats,i posem els ceps tallats a lamines.
Afegim les anelles de calamar, la salsa de tomaquet, i donem unes voltes, i posem l'arros, deixem sofregir una mica i afegim el brou a punt d'ebullicio.
Deixarem 10 minuts a foc viu, i posem les cloisses i les cues de llagostins, deixem 7 minuts mes.
Apaguem el foc i el tapem amb un drap de cuina, deixan reposar de 3 a 4 minuts.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se