Macarrons amb bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Elaboració

Esqueixa i dessala el bacallà.
Posar a escalfar el aigua per bulli els macarrons, quan bulli posar- i sal i el macarrons, remenar per que no se enganxin fins que estiguin al dente. Passar-los per aigua freda i reservar.
Mentre sofregí la ceba picada fina, salar-la i tapar-la per que sui.
Quan estigui afegir- i el tomàquet triturat amb un polsim de sucre. Deixar fer fins que se hagi begut la seva aigua.Afegiri els macarrons, barrejar-ho be, abocar una miqueta de llet i remenar (queden mes cremosos )
Posar el bacallà ben escorregut i donar- i uns quants tombs.
Els posarem a la safata del forn,amb formatge ratllat per damunt, i a gratinar.

35min

Notes

A casa meva els agrada acompanyats de una maionesa feta amb all.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se