Amanida d'arròs i fruits secs

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una olla amb aigua abundant i posem una mica de sal i es prem que bulli.
Hi afegim l'arròs, i un cop torni a bullir el tindrem el temps que ens indiqui el paquet.
A part, tallarem a trossos petits els kiwis, les taronges o en el seu lloc es poden utilitzar altres fruites.
Un cop s'ha acabat de bullir l'arròs,s'escorre i es posa en una plata.
Es deixa refredar un temps.
Quan ha passat un temps i l'arròs s'ha refredat s'afegeixen les fruites. Es posa una estona a la nevera.
Després es posen les nous, panses i pinyons.
Es prepara una salsa rosa amb un ou, oli d'oliva i quetxup.
En el moment de servir s'afegeix la salsa i ja es pot servir.

1h

Notes

Es poden utilitzar d'altres fruites.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se