Spaghetti amb salsa de fonoll i olives

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per la Salsa :

4 racions

Elaboració

Per la salsa :

Saltar amb la mantega el fonoll i les olives , afegir el vi i el brou, tapa, i cou fins que tot estigui tendre
Cou els spaghetti en aigua bullint amb sal fins que estiguin al dente.
Escórre i barreja amb la salsa.
Serveix immediatament en plats escalfats, escampa formatge i pebreja al gust.
Aromatiza amb la pell y el suc de la llimona


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se