Pasta amb Mozzarella

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela els tomàquets, treu les llavors i talla a daus petits
Talla en tires fines les fulles de alfàbrega.
Escórrer els tomàquets i talla a daus
Cou la pasta fins que estigui al dente,
Al mateix temps calenta l’oli i dóna una volta a els tomàquets tallats a daus
Barreja el anells d'oliva, i assaona amb sal i pebre.
Escórrer la pasta, barreja amb mozzarella i alfàbrega i afegeix a la salsa de tomàquet.
Tape i cuina aproximadament 1 - 2 minuts i deixa reposar una estona.
Escampa-hi el formatge parmesà i els pinyons i serveix immediatament.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se