Llibrets de llaminera
Ingredients
- 2 llamineres (rellomillos) de porc
- 50 g de xorisso
- 70 g de pernil dolç
- 6 formatgets en porcions
- 1 ou
- Farina de galeta
Elaboració
Comencem treient la punta de la llaminera, que reservarem per fer-la un altre dia a la planxa.
Tallem la carn en forma de llibrets, fent capes dobles primetes. Reservem també la part del darrere.
A mi m'han sortit nou llibrets de cada llaminera. En total n'he fet 18.
Obrim cada llibret i el farcim amb: una capa de pernil dolç, una de xorisso i un terç d'una porció de formatget.
Tanquem cada llibret presionant amb els dits, els passem per l'ou batut i després per farina de galeta.
A continuació els fregim fins que quedin rossos i els posem a sobre d'un paper absorbent.
Els podem servir acompanyats d'escalibada.
També es poden congelar abans de fregir-los i així els tindrem a punt per quan ens els volguem menjar.
Notes
Aquests llibrets queden molt bé i són més tendres que els llibrets de llom.
Va molt bé tenir aquests llibrets congelats per si ve algú a dinar de manera improvitzada.
Comparteix aquesta recepta: