Llibrets de llaminera

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Comencem treient la punta de la llaminera, que reservarem per fer-la un altre dia a la planxa.
Tallem la carn en forma de llibrets, fent capes dobles primetes. Reservem també la part del darrere.
A mi m'han sortit nou llibrets de cada llaminera. En total n'he fet 18.
Obrim cada llibret i el farcim amb: una capa de pernil dolç, una de xorisso i un terç d'una porció de formatget.
Tanquem cada llibret presionant amb els dits, els passem per l'ou batut i després per farina de galeta.
A continuació els fregim fins que quedin rossos i els posem a sobre d'un paper absorbent.
Els podem servir acompanyats d'escalibada.
També es poden congelar abans de fregir-los i així els tindrem a punt per quan ens els volguem menjar.

30min

Notes

Aquests llibrets queden molt bé i són més tendres que els llibrets de llom.
Va molt bé tenir aquests llibrets congelats per si ve algú a dinar de manera improvitzada.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se