Amanida de pasta suïssa amb formatge Tilsiter

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Salsa :

4 racions

Elaboració

Cuina la pasta fins que estigui al dente, i esbandeix amb aigua freda, reserva.
Talla a mitats el tomàquets cherry, el formatge en cubs, els bolets per la meitat, els cogombrets a rodetes, i el ous durs a rodanxes
Barreja tots el ingredients de la salsa
En un bol gran per servir l'amanida de pasta, posa tots el ingredients picats, la pasta i la salsa preparada, barreja tot ben be i deixa reposar a la nevera una bona estona perquè la pasta s'impregni de tos el sabors


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se