Amanida de pasta suïssa amb formatge Tilsiter
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 gr de pasta (espirals, macarrons, llacets, etc)
- 400 gr de tomàquets cherry
- 150 a 200 gr de formatge Tilsiter suau,
- 1 llauna de xampinyons de Paris petits, (uns 230 gr pes escorregut)
- 1 pot petit de cogombrets.
- 3 ous durs
Salsa :
- 2 cullerades de maionesa
- 4 cullerades d'oli
- 3 cullerades de vinagre
- 1/2 cullerada de mostassa
- 2 cullerades de nata agre.
- 2 cullerades de suc de cogombrets
- 1 cullerada de suc de bolets
- Una mica de suc de llimona
- Julivert tallat ben fi
- 2 grans d'all prensats
Elaboració
Cuina la pasta fins que estigui al dente, i esbandeix amb aigua freda, reserva.
Talla a mitats el tomàquets cherry, el formatge en cubs, els bolets per la meitat, els cogombrets a rodetes, i el ous durs a rodanxes
Barreja tots el ingredients de la salsa
En un bol gran per servir l'amanida de pasta, posa tots el ingredients picats, la pasta i la salsa preparada, barreja tot ben be i deixa reposar a la nevera una bona estona perquè la pasta s'impregni de tos el sabors
Comparteix aquesta recepta: