Patates amb crema de salmó

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Rentem les patates i les posem a bullir en abundant aigua amb sal, uns grans de pebre negre i 3 claus d'olor. Quan siguin tovetes (però que no s'obrin, ni es desfacin) les refredem lleugerament i després les tallem longitudinalment.
Buidem amb compte de no trencar la pell i la polpa la reservem.
Passem la polpa per un passapurés i amorosim amb la meitat de la crema de llet o llet fins que ens quedi una textura cremosa i una mica consistent.
Posem la resta de la crema de llet a escalfar i quan estigui a punt de bulllir hi afegim el salmó talladet petit,deixem que arrenqui el bull 1 minut i ho passem tot per la batedora elèctrica.
Ja podem afegir la crema de salmó a la de patata remenant a mà fins que quedi tot ben amalgamat.
Ja podeu farcir les meitats de patata i decorar amb unes tires de salmó, unes fulles de julivert i si en teniu feu una petita rosa amb la pell del tomàquet.
Queda preciós!

1h

Notes

Si us ve de gust provar-ho, ara venen unes espècies per fer-vos el salmó fumat a casa, és súper senzill i queda molt i molt bo.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se