Medallons de rap amb salsa de mantega d'all

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:

Ingredients

2 racions

Elaboració

Renta els medallons de rap i deixa que s'assequin.
Escalda els tomàquets breument, pela, i talla per la meitat, treu les llavors i talla la carn en cubs petits.
Del bulb de fonoll treu el verd i deixa de banda.
Talla el bulb i les tiges d'api rentats, en tires fines.
Barreja la mantega d'all amb el julivert, la farigola i l'alfàbrega i reserva a la nevera.
Salta el fonoll i l'api en mantega, cobreixen lleugerament amb aigua i deixar que bulli fins que només romaní al voltant del 4 cullerades de líquid.
Escalfa l'oli d'oliva en una paella i fregeix els medallons de rap en ambdós costats uns 2 minuts. A continuació, retirar del foc, posa una tapa i deixa que es vagin acabant de fe.
Posa 4 cullerades del brou de coure les verdures en una paella petita, afegeix el brou de peix i el vermut i deixa que es cuini breument a foc lent. Afegeix la mantega d'all i herbes amb una batedora de mà, i després afegeix les verdures.
Condimenta amb sal, pebre, pebre de cai-ena i el suc de llimona.
Aboca la salsa sobre els medallons de rap i serveix amb arròs a les herbes.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se