Aletes de pollastre amb bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Cassola

Elaboració

Posarem a la cassola un xic oli d'oliva, la seva tallada a juliana,al damunt i ficarem les ales de pollastre que les tindrem ben rentades, i tallarem les tomates, ficarem el llorer, l'estar-lux, sal, pebre, l'aigua i el vi o conyac.
Quan tindrem tot preparat o ficarem al foc ven suau una hora i mixa aproximadament.
Entres amb una paella ficarem oli d'oliva i fregirem els bolets.
Quan les aletes estan cuasi rostidetes i tirarem els bolets ya fregits.
Agafarem el bas del tur-mix i ficarem una mica del suc de la cocció amb seva i les tomates, i trencarem un parell d'alls, ficarem una cullerada petita de farina,i ho passarem tot pel tur-mix, ho tirarem tot a la cassola i ho deixarem uns minutets mes que fasi xup xup.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se