Fideus rossejats

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Si us feu el fumet, aquest procediment és súper senzill i queda molt bo. Primer de tot saltegem la ceba i la tira de pebrot tallat ben petit en un cassó amb molt poc oli fins que sigui rosset i llavors hi afegim peix de roca o bé si teniu algún cap de peix el podeu fer servir. Deixeu-ho coure uns 10 minutets mentre aneu removent, i llavors ja hi podeu afegir 1,5 litres d'aigua i dixar coure fins que redueixi a 1 litre.
En una paellera hi poseu un rajolí d'oli, els fideus, la cayena i l'all tallat molt molt petitó i poseu a enrossir al foc (sense dixar de remenar doncs es cremen amb molta facilitat, quan són de color caramel hi afegiu el brou i les gambetes pelades
crues, poseu a foc viu fins que es beguin el brou. Si veieu que els falta un punt de cocció hi podeu afegir una mica d'aigua. Rectifiqueu de sal i ja ho teniu.

35min

Notes

Moltes vegades heu sentit que la fideuà perquè quedin els fideus amunt s'ha de posar al forn, amb aquesta recepta veureu que no fa falta i per això resulta tan fácil i tant agraïda de fer.
Tinc un gran vici i és el de no desaprofitar gens de menjar; un consell, quan feu gambes i els caps no els hagueu d'utilitzar, congeleu-los i els poseu al fumet en substitució de qualsevol altre peix, és espectacular el sabor!


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se