Granissat de pinya, àcid

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Pelar, trossejar la pinya i posar-la en un recipient on es pugui triturar. Afegir-hi el suc de la llimona i de la llima (a casa ens agrada molt àcid) i les dues cullerades de sucre i triturar-ho tot amb el pimer. Quan ja estigui una mica liquat s'hi incorpora l'aigua i la nata líquida i es continua batent.
Un cop ben lligat tot, passar-ho pel colador xinès i cap al congelador.
A partir d'aquest moment cada 20 o 30 minuts s'ha de remenar per anar elaborant el granissat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se